Onderhandel- en Transformatiecoach | Merel van der Wouden

Van corporate baan naar droomleven

‘Jij moet echt iets doen met onderhandelen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij’ aldus de CEO toen ik mijn consultancy baan verliet. In de 4 jaar tijd dat ik daar werkte, onderhandelde ik diverse keren succesvol over mijn salarisverhogingen. Ik zag overal kansen. Eenmaal terug in Nederland merkte ik hoe lastig mensen praten over geld. Ook bleek de loonkloof tussen mannen en vrouwen nog altijd een schrijnend feit.

Ik wil dit taboe doorbreken en heb de Pro-Actieve Methode ontwikkeld. Op het podium deel ik waardevolle handvatten voor succesvol onderhandelen.

Daarnaast deel ik graag hoe ik mijn corporate baan in Toronto verliet, een business startte vanuit Bali en daarna vanuit Amsterdam besloot mijn droomleven waar te maken.

Keynote speaker

Wist jij dat je gemiddeld 3-7 keer per dag onderhandelt? Maar als het aankomt op geld, klappen we vaak dicht. Tijdens mijn keynote neem ik je mee in de meest gebruikte strategieën voor onderhandelen. Van marktwaarde onderzoek en de 3 opties tactiek tot een plan B formuleren en nee zeggen. Wie doet het eerste voorstel en waarom? Hoe ga je om met lastige vragen? Hoe zeg je nee, maar krijg je toch een ja? Naast het delen van mijn waardevolste lessen, deel ik op het podium ook graag mijn verhaal over hoe ik afging op mijn intuïtie, mijn corporate baan verliet, succesvol een eigen bedrijf opzette en nu het leven leid waar ik altijd al van droomde.

Masterclass Succesvol Onderhandelen

In een op maat gemaakte onderhandeltraining speel ik in op de behoeften van de klant. Zo leert je team omgaan met complexe onderhandelingen; werken met verschillende onderhandelstrategieën; lastige gesprekken voeren en invloed uitoefenen. Aan de hand van rollenspellen en praktijkvoorbeelden behandelen we een specifieke casus en gaan in op verschillende onderhandelstrategieën zoals de Harvard Methode en FBI-tactieken.

Klik op de afbeelding om mijn talk tijdens The Selfmade Summit te bekijken.

Video afspelen

kind words