release datum: 15 augustus 2023

Boek: Je bent het waard

In ‘Je bent het waard’ neem ik je mee op een ontdekkingsreis naar waarde en het leven op jouw voorwaarden. Daarvoor ontwikkelde ik de Pluma-methode: Wat als het ook anders kan? In tien stappen naar een leven op jouw voorwaarden. Ik neem je mee langs belangrijke momenten in mijn leven, waarop ik het gevoel had op een kruispunt te staan en waarop ik elke keer gekozen heb om mijn hart te volgen. Van grote liefdes in het buitenland tot gebroken harten, van een eigen bedrijf beginnen tot emigreren, van zwanger raken tot een miskraam krijgen en meer. Het gaat alle kanten op. Ik deel mijn fuck-ups en successen. Daarbij deel ik de tools die mij hebben geholpen om mezelf beter te leren kennen, waardoor ik de eerste stappen naar een leven op mijn voorwaarden heb gezet. Ik hoop dat ook jij na het lezen van dit boek de eerste stappen richting dat droomleven zet en dat je aan het einde kunt zeggen: IK BEN HET WAARD.

Als je het boek nu bestelt ontvang je niet alleen als eerste het boek op de deurmat, maar krijg je ook een unieke meditatie & visualisatie cadeau! Dit geldt alleen voor de eerste druk, dus wacht niet te lang.

"Leven op jouw voorwaarden is jezelf elke dag de vraag stellen wat je nodig hebt en zorgen dat je stappen zet om dat te ontvangen"

merel van der wouden

van hoofd naar hart

Hoe zou jouw leven eruitzien als je 100 procent in jezelf gelooft?

Vind jij dat je het  waard bent om jouw hart te volgen, voor de liefde te kiezen, jouw baan op te zeggen, salarisverhoging te vragen, naar het buitenland te verhuizen of een bedrijf te starten? De afgelopen jaren heb ik mezelf deze vragen vaak gesteld. Toen ik zeven jaar geleden mijn corporate baan verliet en ervoor koos om mijn droomleven waar te maken, realiseerde ik me dat veel meer mensen met soortgelijke vragen rondlopen. Waarom onderneemt de een actie om stappen te zetten richting dat droomleven, terwijl de ander niet durft? Wat als ik je vertel dat je jouw droomleven waar kunt maken en dat je jouw zelfvertrouwen kunt vergroten, zodat je durft te onderhandelen over een leven op jouw voorwaarden? 

release datum: 15 augustus 2023

Boek: Je bent het waard

In ‘Je bent het waard’ geeft Merel van der Wouden tips om sterker in je schoenen te staan, zowel op de werkvloer als in je privéleven. Een vrouwen empowerment boek voor persoonlijke groei en succes.

Vergroot je zelfvertrouwen, leef op jouw voorwaarden en durf te onderhandelen. In dit praktische zelfhulpboek voor vrouwen inspireert ze je om je intuïtie te volgen, je wensen hardop uit te spreken en het heft in eigen handen te nemen. Zo leer je om je dromen waar te maken en te krijgen wat je waard bent. Ze biedt praktische handvatten om succesvol te onderhandelen en laat zien hoe je zowel op het werk als in je persoonlijke leven kunt groeien door zelftwijfel te overwinnen. Voor meer zelfvertrouwen, succes en geluk in je leven.

Coming soon

Exclusief inkijkje

reviews

Bonus: een unieke visualisatie & meditatie

'De eerste stap naar een leven op jouw voorwaarden’

t.w.v. 19 euro ex btw cadeau.

Dit geldt alleen voor de eerste druk, dus wacht niet te lang. 

reviews